Buitengewone Varkens – Pig me

Op het foodplein verkoop van heerlijke broodjes varkensvlees en droge worst.

Buitengewone Varkens laat varkens in akkers, bossen en weilanden wroeten, scharrelen en luieren. Een verwend leven zoals de varkens verdienen!
Eigenaren Stan Gloudemans en Josse Haarhuis hebben verspreid over Nederland, altijd zichtbaar voor iedereen, bijna 10 locaties in gebruik met toegewijde verzorgers. Die geven de in kleine familiegroepen levende varkens voer dat uitsluitend gemaakt is van reststromen uit voedingsmiddelen. De varkens wroeten ook een gedeelte van hun voer zelf bij elkaar.
De combinatie van voer, frisse lucht en veel beweging zorgt voor een sublieme vleessmaak. Vervoer van de varkens en de logistiek van het vlees doen de buitengewone boeren en verzorgers allemaal zelf.
Op basis van wensen van klanten zijn er zorgvuldig heerlijke vleespakketten samengesteld waarin het hele varken wordt gebruikt.

Omdat we de varkens in kleine groepen willen houden dichtbij de consument, zichtbaar voor iedereen, vonden we locaties waar mensen met hart voor onze bedrijfsprincipes op onze varkens passen. Je kunt de varkens daar ‘op de bonnefooi’ gaan bekijken, maar om er zeker van te zijn dat je er terecht kunt, neem dan even contact op met de locatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *